Wij geven uw voorraad aandacht...

Warehousing volgens uw wensen

Direkt Stock & Deliver is dé specialist in voorraadbeheer en logistiek. We voeren uw hele logistiek uit of zorgen alleen voor de opslag en alle varianten van dienstverlening tussen deze beide uitersten. Al naar gelang u nodig heeft.

Voor grote artikelen en kleine artikelen, voor bulkhoeveelheden en voor kleine aantallen. Van opslag in onze speciaal geconditioneerde magazijnen tot en met het afleveren van op maat samengestelde pakketten op uw vestiging(en) of bij uw klanten.

Wij bieden uitgebreide en flexibele mogelijkheden voor de opslag, beheer en transport van uw goederen. Voor zowel pallets, dozen als losse artikelen.

Volgens uw wensen en eisen wordt het benodigde deel van ons warehouse ingericht. Via ons online voorraadbeheersysteem heeft u altijd toegang tot de gegevens van uw artikelen en geeft u ons eenvoudig opdrachten.

Direkt Stock & Deliver kan de hele logistiek voor uw webshop verzorgen. We koppelen de bestelsite van uw webshop aan ons ordersysteem en we leveren feilloos de juiste spullen op het juiste moment op de juiste plek af. Ook de hele retourafhandeling kan natuurlijk bij ons plaatsvinden.
Meer weten, neem dan contact met ons op.