Wij geven uw voorraad aandacht...

Extra diensten

Steeds meer klanten van Direkt Stock & Deliver maken gebruik van onze extra diensten, vanwege de kwaliteit en het kostenvoordeel.

Fulfilment
Wij kunnen uw artikelen bewerken, samenvoegen en verpakken conform uw specificaties of bestelling van uw klanten. Of u nu daarvoor de opdracht verstrekt via de ordermodule van ons voorraadbeheersysteem of de bestelling binnenkomt via uw webshop, bestelformulier, email of zelfs telefonisch.

Specialist in drukwerkinkoop
Direkt Stock & Deliver is van oudsher perfect in staat om uw drukwerk te beheren. Wij kunnen uw drukwerk inkopen tegen de beste prijzen en de voorraad drukwerken op peil houden. Natuurlijk zorgen we dan ook voor een adequaat versiebeheer van uw drukwerk.

Printservices
Wij printen uw handleidingen of andere documenten die bij uw artikelen horen. Zo hoeft u voor kleine oplagen of als er specifieke documentatie per klant of relatie nodig is geen duur drukwerk te laten maken, maar lossen wij dat via printing-on-demand graag voor u op.

Direkt Stock & Deliver kan de hele logistiek voor uw webshop verzorgen. We koppelen de bestelsite van uw webshop aan ons ordersysteem en we leveren feilloos de juiste spullen op het juiste moment op de juiste plek af. Ook de hele retourafhandeling kan natuurlijk bij ons plaatsvinden.
Meer weten, neem dan contact met ons op.